Dočekajmo proljeće uz Fatur & Hecht kopačice

Stiže nam proljeće – što znači buđenje prirode i pripreme u vrtu za novu sezonu sadnje. Dolaskom toplijih i sunčanih dana svakako je vrijeme da se započne s radovima u vrtu. Hecht kopačice predstavljaju nezamjenjiva pomagala u području obrade zemlje i održavanju vrtova. Odličan su izbor za fino rahljenje zemlje prije same sadnje. Što znači podrazumijeva se odgovarajuća mehanička obrada tla kako bismo prorahlili i pripremili za sijanje, sadnju te uzgoj povrća. Da bi vrt bio spreman treba ga očistiti od svih ostataka stabljika, zaostalog korova, stare trave i pripremiti za oranje.

Pri odabiru Hecht kopačica izbor je širok bez obzira dali se radi o benzinskoj, akumulatorskoj ili električnoj. Električne i ACCU kopačice lagane su i podatne za korištenje na manjim povrtnjacima kao i između gredica – namijenjene su ekološki osviještenim radnicima s obzirom da ne zagađuju okoliš. Druga odlika ACCU i el.kopačica je da su idealne za osobe koje nisu baš sklone fizičkim aktivnostima. Motorne kopačice sa svojim jakim motorom biti će na visini zadatka gdje god je potrebno dubinsko preokretanje tla. Kopačice za vrt namijenjene su da razbijaju tvrdo i kompaktno tlo, a nakon toga ga pretvore u rahlu zemlju spremnu za sadnju. Uz brojne kopačice postoji i bogata dodatna oprema kao što su vadilica krumpira, plug za oranje, plug za osipanje i dr. Pri odabiru treba biti pažljiv i dobro razmisliti, jer inače nećete biti zadovoljni postignutim radom.

Uz odabir Fatur & Hecht kopačice na prvom mjestu je izvrsna kvaliteta, dugotrajnost i nadasve zadovoljstvo naših kupaca.

Pogledajte ponudu

X